SALON

Onze salon is gevestigd achter in onze Spaans aangelegde tuin. De salon is uiteraard voorzien van een degelijk afzuigsysteem van het merk SILENT-AIR.

 

Dit systeem is ontwikkeld in overleg met TNO en vele nagelstylisten, het systeem is ingebouwd in onze behandeltafel. Bij het SILENT-AIR systeem wordt het stof onmiddellijk van onder de hand weggezogen. Het is gegarandeerd het best werkend stofafzuigsysteem dat er op de markt is. Het beste bewijs hiervan is, dat u geen stof meer in de lichtkolom van de werklamp ziet dwarrelen als er aan uw nagels gevijld wordt! Vanzelfsprekend ademt u het stof ook niet meer in, zodat dit een gezonde oplossing is.

 

Uw nagels worden goed uitgelicht door een daglicht werklamp. Deze zorgt ervoor dat de nagelstyliste goed zicht heeft op uw nagels en kleine details gemaakt en opgemerkt kunnen worden.

 

Wij werken uitsluitend met acryl. De producten die wij gebruiken zijn over het algemeen van het merk Magnetic. Met ruim twintig jaar ervaring heeft deze vooraanstaande groothandel in kunstnagelproducten en cosmetica-artikelen, haar sporen verdient in Nederland. Zij ontwikkelde zich tot een internationaal geziene nagelexpert. Het motto van deze groothandel is, nagelstyling is een vak, ons vaků

 

De behandeling van uw nagels vinden plaats in een prettige ambiance, onder het genot van een kopje koffie of thee.